Звездарски сајам образовања

На Сајму образовања, догађају који организује општина Звездара за ученике основних школа, одржаном данас од 12 до 14 часова у холу Београдске академије пословних и уметничких струковних студија, Средња техничка школа “Михајло Пупин” представила је основцима, који су посетили овај сајам у великом броју, све своје потенцијале и разлоге због којих је баш она најбољи избор за наставак њиховог даљег школовања и стручног усавршавања.

Школа располаже савременом опремом и настава се организује на модеран и динамичан начин. То омогућава да се ученици кроз групни и индивидуални рад оспособе за практичну примену знања, али и за даље образовање на квалитетним високошколским институцијама.

Европски и светски образовни стандарди подразумевају далеко активнију улогу ученика у наставном процесу и приступ савременим информационим технологијама. Зато је опредељење Школе да се теоријска настава и вежбе спроводе са циљем да се ученици у току школовања развију у личности које могу да се укључе у динамичне пословне комуникације, којима се одликују савремени пословни односи. Ради тога наставна технологија омогућава ученицима да уз помоћ и координацију наставника, апстрактне појмове преточе у стварне пословне и животне примере и случајеве, и кроз такве примере из праксе стекну знања и вештине које су у реалности применљиве.

Scroll to Top