Блок настава на Високој школи електротехнике и рачунарства (22-26.11.2021;   7-11.03.2022.)

Наши ученици су ове године имали прилику да у склопу блок наставе примене своја знања на једној од престижнијих државних институција на којој могу наставити своје школовање – Високој школи електротехнике и рачунарства.

Поред практичне наставе која се редовно одржава у склопу школе, на блок настави изван школе ученицима је омогућено да своја знања из области електротехнике мултимедија усаврше ‘’на терену’’. Ученици су посећивали аудио и радио собе где су научили да управљају најсавременијом опремом којом ће се служити у будућности на свом радном месту. 

Такође, предметни наставници су оспособљавали ученике за рад у различитим програмима. 

Овако организована блок настава представља идеалну прилику да ученици стекну свест о свом даљем школовању на Високој школи електротехнике и рачунарства, као и о својој будућности у пољу рада електротехнике мултимедија. Висока школа електротехнике и рачунарства је државна школа која је оријентисана ка изучавању области које представљају најсавременије техничке дисциплине и веома је високо позиционирана у области високог школства. Остваривање сарадње са овако цењеном институцијом је једна велика част, те нам преостаје само да се радујемо будућим успесима наших ученика у њој!